Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Prunella Bat: A vámpírmenyasszony Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 28.

Image

Megjelent az Alexandra Kiadó jóvoltából Prunella Bat "A vámpírmenyasszony" című könyve.
Tovább...
 
FEHÉRVÁRI FIATALOK AZ V. SZÉKELYFÖLDI VERSTÁBORBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2015. július 28.

Image

A Fehérvári Versünnep döntősei is részt vesznek az V. Székelyföldi Verstáborban. Az egy tucat fehérvári döntős mellett Csíkországba néhány „öreg” versünnepes fiatal is ellátogatott, akiknek szerepe a tábor előkészítése és lebonyolítása. A Székelyföldi Verstábor szellemi irányítója Kubik Anna Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes művész. A tábor július 28-án kedden gálával zárul.
Tovább...
 
Vendég a Hungarikum Együttes Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 28.

Image

Igazi hungarikum, azaz a HUNGARIKUM Együttes lesz a 281. Hétvezér Est vendége, immár sokadik alkalommal. Ki ne ismerné Fehérváron és környékén Mudris Anettet és Kremnitzky Gézát, akik létrehozták a Hungarikum Együttest? Akik saját megfogalmazásuk alapján - melyre legjobb tanúk a mára már őket szinte minden hová követő törzsközönségük - magyar népdalokat és népdalfeldolgozásokat adnak elő „hungarikum”- stílusban.
Tovább...
 
Agnes Kottmann: Chiara - A szív vágya Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 27.

Image

Megjelent az Alexandra Kiadó gondozásában: Agnes Kottmann: "Chiara - A szív vágya" című könyve.
Tovább...
 
BACH 330 - CSODÁLATOS KONCERTTEL KEZDŐDÖTT A HARMONIA ALBENSIS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 27.

Image

Páratlan akusztikai élményt jelent a muzeális értékekkel teli székesfehérvári templomokban a Harmonia Albensis, amelynek keretében népszerű előadók tolmácsolásában csendülnek fel a klasszikus és kortárs zeneirodalom gyöngyszemei. A programsorozat nyitásaként Tóka Ágoston és ifj. Major István játszotta Bach műveit a Szent Imre templomban.
Tovább...
 
KÓRHÁZVONATTAL A DON-KANYARBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 27.
Július 27-én 14 órai kezdettel a Fehérvári Civil Központban nyílik meg Reményi József kiállítása Kórházvonattal a Don-kanyarban címmel. Fotográfiái nem a hadszíntéri eseményeket mutatják be, hanem a mindennapokat. Éppen ebben van a kiállítás jelentősége. Hisz a képeket nézve az 1940-es évek világa tárul a szemünk elé. A képek középpontjában mindenkor az ember áll: szomorúságában, boldogságában, szenvedésében és örömében.
Tovább...
 
A Duo Musiciens Libres koncertje Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 24.

Image

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastély díszudvarán július 24-én, pénteken, 20 órakor a „Duo Musiciens Libres” ad gyertyafényes koncertet.
Tovább...
 
Újabb zenei csemegék a Fehérvári KultúrKorzón Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 24.

Image

Ezen a hétvégén is folytatódik a nyár népszerű zenei programsorozata Székesfehérváron a Belvárosban. A Fehérvári KultúrKorzó fellépői között ott lesz többek között Stirbu Viktória, Mike Krisztián, a SWAMP Acoustic Trio, a HORDO Duó, a Marik Laura Acoustic Session és a Paradicsom Akusztik.
Tovább...
 
ORSZÁGOS DALOSTALÁLKOZÓ Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 24.
Ismét Dalostalálkozót rendeznek Székesfehérváron 2015. július 24-25-én A Szabadművelődés Házában. A rendezvényen részt vesznek régi és új előadók, versenyprogram és gálaműsor színesíti a fesztivált. A találkozó végén a közönség szavazhat a legjobb szólista, a legjobb duó és a legjobb zenekar kategóriák győztesére, akiket oklevéllel is jutalmaznak.
Tovább...
 
Ismét Székesfehérváron énekel tanítványaival Nyisztor Ilona Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. július 23.

Image

Ismét megörvendezteti a székesfehérvári közönséget tanítványaival együtt Nyisztor Ilona csángó népdalénekes. A Magyar Örökség- és Európai Polgári díjjal kitüntetett művész és diákjai a héten Velencén táboroznak. Július 23-án, csütörtökön 18.00 órakor felejthetetlen csángó népzenei estet adnak a Városházán, előtte 17.00 órától szentmisén is részt vesznek a Ciszterci templomban.
Tovább...
 
Bérletek jegyek is kaphatóak a Harmonia Albensis-re Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. július 23.

Image

Bérletek, és már az egyes koncertekre szóló jegyek is válthatóak a Harmonia Albensis-re. A templomi hangversenysorozat július 23-án, csütörtökön kezdődik a Szent Imre templomban. A világsztárokat felvonultató, augusztus 18-i Musica Sacra koncertre szintén vásárolhatóak jegyek a Vörösmarty Színházban és a város több pontján.
Tovább...
 
<< Első < Előző 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3851 - 3861 / 6228